window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-TGNG8MP7XH');

Dit doen we:

Creëren bewustwording

Tree-Planters zet zich in om duidelijk te maken aan particulieren en bedrijven dat het klimaatprobleem, en mogelijke tegenmaatregelen, niet iets is dat ver weg van je staat en door “anderen” moet worden opgelost. Het is juist heel dichtbij en iedereen kan bijdragen om het tij te keren. Onze configurator helpt in het inzichtelijk maken van de CO2-afdruk van particulieren.

Bomen planten

Bomen planten om C02 uit de atmosfeer te halen en het milieu te herstellen of te versterken. Dát is ons doel. Om dat te bereiken werken we samen met betrouwbare, gescreende partners in Afrika. Zij planten de bomen alleen op plaatsen waar het ook écht zin heeft. En het mooie is: het planten van een boom heeft direct effect en niet pas over een paar jaar. Nu planten maakt dus echt het verschil.

Lokale bevolking supporten

Bomen planten is niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor de lokale Afrikaanse bevolking. Want elke boom die jij laat planten, levert hen een eerlijk loon op!

Help jij ons mee in de strijd tegen CO2? Word ook Tree-Planter en blijf maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen!

≫ Ja, ik wil ook Tree-Planter worden

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.