Bewustwording bijdrage aan klimaatprobleem

Wij willen duidelijk maken aan particulieren en bedrijven dat het klimaatprobleem niet iets is dat ver weg van je staat en door “anderen” moet worden opgelost. Het is juist heel dichtbij en iedereen kan bijdragen om het tij te keren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de huidige klimaatproblematiek vraagt om een nieuwe manier van denken, leven en werken. Maar we zien ook dat we niet van de een-op-andere dag wereldwijd onze levensstijl kunnen aanpassen. Dat vraagt om vindingrijke en laagdrempelige oplossingen. Bomen planten is zo’n oplossing!

CO2 compenseren, eerlijke banen creëren

Het klimaatprobleem kan uitgedrukt en meetbaar gemaakt worden in een CO2-afdruk. Als vuistregel wil je die zo klein mogelijk hebben maar dat houdt een keer op. CO2 compensatie biedt een oplossing. Daarom richten we ons op het planten van bomen om C02 uit de atmosfeer te halen en het milieu te herstellen en te versterken.

We werken samen met betrouwbare en gescreende partners in Afrika. Zo bouwen we mee aan de lokale gemeenschappen. Door het creëren van eerlijke banen ondersteunen we een duurzame manier van levensonderhoud in ontwikkelingslanden.

Onze droom:

  • In de komende jaren 1.000.000 bomen planten
  • In 2023 meerdere partners in meerdere landen ondersteunen.
  • In 2023 minimaal 100.000 bomen geplant hebben.
  • Creëren van een community

 

Help jij ons deze droom te realiseren? Bereken dan snel jóuw CO2-footprint en ontdek jouw maandbedrag!

≫ Bereken je footprint

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-TGNG8MP7XH');