Tree-Planters en Camping Marenland: Samen op weg naar Duurzaamheid

Tree-Planters mag Camping Marenland toevoegen aan het partnernetwerk. Een bedrijf dat ambities heeft op het gebied van duurzaam ondernemen. Deze samenwerking is een perfecte match, aangezien beide partijen zich inzetten voor een groenere toekomst.

Bij Tree-Planters geloven we dat iedereen zich bewust is van het klimaatprobleem. We zijn ervan overtuigd dat verandering begint bij jezelf. Daarom helpen we jou óf je bedrijf bij het reduceren en compenseren van je zogenaamde ‘CO2-afdruk’. Dit sluit naadloos aan bij de groene ambities van Camping Marenland.

Hoe doen we dit? Door bomen te planten in ontwikkelingslanden.

Camping Marenland gaat voor duurzaamheid. Dit doen ze onder andere door energie te besparen, afval te verminderen, duurzame materialen te gebruiken en te investeren in groene energie. Ze zijn ook Green Key gecertificeerd. Green Key is een keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en hospitalitybranche.

Maar nu gaan ze nog een stapje verder. Marenland heeft Tree-Planters gekozen als partner om hun CO2-voetafdruk verder te compenseren. Door bomen te planten, verkleinen ze niet alleen hun impact op het milieu, maar dragen ze ook bij aan bosbehoud en eerlijke banen in ontwikkelingslanden.

Kortom maken we de wereld een stukje mooier en is Camping Marenland een inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers. Het Marenland Bos.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-TGNG8MP7XH');