Wie zijn wij? - Team Tree-Planters

Onderstaande vrijwilligers zetten zich op gestructureerde basis in voor Tree-Planters. Samen vormen zij Team Tree-Planters en zetten zich met andere vrijwilligers en partners in om onze doelstelling te bereiken.

 

Wim-Pieter Snoep

Tree-Planters is voor mij een langgekoesterde droom. Ik werd geboren op een dokterspost in Zuid-Afrika en ben al van jongs af aan betrokken bij Afrika en ontwikkelingswerk. Opgeleid en ervaren als business- en ICT-consultant, wil ik de komende jaren 1.000.000 bomen planten. Daarmee hoop ik bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering én het terugdringen van armoede en ongelijkheid in de wereld.

 

Gerard van der Molen

Ik geloof dat er geen eenvoudige oplossing bestaat voor het klimaatprobleem. Maar: niets doen is geen optie. Met Tree-Planters draag ik mijn steentje bij aan een mooiere wereld. Ik hoop dat ik hiermee anderen inspireer om óók in actie te komen. Want een echte oplossing bereiken we alleen samen. Het mooiste van Tree-Planters? Dat we een community vormen van mensen die écht iets willen doen om het probleem aan te pakken. Dat maakt dit werk belangrijk, inspirerend en leuk!

 

Dirk ten Brinke

Samen zijn wij verantwoordelijk voor het klimaatprobleem en samen moeten we zoeken naar de oplossing. Ik ben ervan overtuigd dat wij het klimaat kunnen herstellen als íedereen zijn steentje bijdraagt. Met Tree-Planters dragen wij ons steentje bij door CO2 te compenseren en eerlijke banen te creëren. Juist daarom wil ik graag meewerken in de Tree-Planters community en samen een verschil maken.

 

Gerard van der Molen

Ik liep al langer rond met het idee, ik moet iets doen, maar wat? Heeft het zin? Ik begon me steeds meer te ergeren aan ‘ons’ gedrag; tijdens corona kwamen de vissen weer terug in Venetië, de lucht werd schoner, maar in plaats van dat te koesteren veerden we met z’n allen weer terug in ons oude gedrag. Kennelijk staat het water ons toch nog niet genoeg aan de lippen… Het is zoals Claudia de Breij al zei: ‘Ik vind dat wij minder moeten vliegen, maar ik wil naar Ibiza.’. Tree-Planters is al een rijdende trein, waar ik alleen nog maar op hoefde te springen. Mijn doel: zo veel mogelijk mensen ook dat laatste zetje geven om in ieder geval iets te doen.

Bestuur Stichting Tree-Planters:

Gerard van der Molen – Voorzitter
Dirk ten Brinke – Secretaris
Wim-Pieter Snoep – Penningmeester

Klik hier voor het beleidsplan.

Contact

Stichting Tree-Planters
Hemsterhuislaan 22
9752 ND Haren Gn

Mail: info@tree-planters.org
Tel: 0615095741
KvK: 85468983
RSIN: 863633985
BTW: NL863633985B01
IBAN: NL45 INGB 0675 6638 65 t.n.v. Stichting Tree-Planters

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.