Marenland Winsum is al bijna 20 jaar een begrip in Noord-Nederland. Bij Marenland kun je van alles doen en is er voor iedereen wat te beleven. Zo is er de camping, een bedstee-hotel, een prachtige jachthaven, boot- en kanoverhuur en een groot terras aan het water – met een prachtige speeltuin – waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om sociaal verantwoord te ondernemen omdat wij geloven dat bedrijven een belangrijke rol spelen in het creëren van een betere wereld. Sociaal verantwoord ondernemen betekent dat we niet alleen rekening houden met onze eigen winst en groei, maar ook met de impact die onze activiteiten hebben op de samenleving en het milieu. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor het creëren van een positieve impact op de samenleving en het welzijn van mensen in onze omgeving.

We zijn ons bewust van de impact die onze activiteiten hebben op het milieu en willen ons inzetten om deze impact te verminderen. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen door onder andere energie te besparen, afval te verminderen en te recyclen. Ook vinden we het belangrijk om duurzame producten en materialen te gebruiken in onze bedrijfsvoering en waar mogelijk te investeren in groene energie.

De CO2 afdruk die overblijft compenseren we via Tree-Planters.

DOE MEE MET HET MARENLAND BOS!

Deel dit bedrijf via

Het doel

3500 bomen

Naar de website

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-TGNG8MP7XH');